بررسی فناوری و و فرآیند تولید ماءالشعیر

بررسی فناوری و و فرآیند تولید ماءالشعیر

دانلود پایان نامه نوشیدنی های گازدار
دانلود پایان نامه نوشیدنی های غیر الکلی گازدار
دانلود پایان نامه نوشیدنی های ماء الشعیر
نوشیدنی های غیر الکلی گازدار و ماء الشعیر
فناوری تولید ماءالشعیر
فرآیند تولید ماءالشعیر
بررسی فناوری و و فرآیند تولید ماءالشعیر

رفتن به سایت اصلی

دانلود پایان نامه رشته صنایع غذایی

بررسی فناوری و و فرآیند تولید ماءالشعیر

 

 

 

***تمام استانداردها و استانداردسازیهای مربوطه در قالب 85 صفحه بصورت رایگان ضمیمه شده است.

 

 

کل صفحات:125 صفحه پایان نامه + 85 صفحه استانداردسازی =210 صفحه

 

 

چکیده :

مواد تشكیل دهنده نوشابه های غیر الكلی گازدار:

آب، شكر، گازكربنیك و عصار مواد اصلی تشكیل دهنده كلیه نوشابه های غیر الكلی گازدار می باشند كه بر حسب نوع نوشابه و مقدارشان متفاوت است. ساختن شربت مادر با شربت غلیظ مطابق فرمولی كه از طرف كمپانی های بین المللی برای هر نوشابه در اختیار كارخانجات تولید كننده این نوشابه ها قرار گرفته. علاوه بر مواد بالا اسیدهائی مانند اسید سیتریك، نیترات سدیم، اسید فسفریك و مواد نگهدارنده مانند بنزوات سدیم در بعضی از نوشابه ها استفاده می گردد.

آب: آب یكی از مهمترین اجزاء تشكیل دهنده تمام نوشابه های گازدار می باشد، بطوریكه حدود 85% از كل وزن نوشابه را آب تشكیل می دهد. بنابراین كاملاً معقول بنظر می رسد كه مرغوبیت هائی یك نوشابه های غیر الكلی گازدار به كیفیت آبی كه برای تهیه آن بكار رفته بستگی دارد. بنابراین آب مورد مصرف جهت نوشابه سازی باید فاقد هر گونه ناخالصی و آلودگی های میكروبی كدورت و تیره گی، رنگ و بو، طعم و مزه خاص و غیر عادی، بدون هیچگونه مواد قلیائی از قبیل كربناتها و كلسیم ها و كلرهای آزاد باشد.

مواد شیرین كننده: این مواد بدو دسته تقسیم می شوند یكی شیرین كننده های طبیعی مانند شكر(ساكاروز) یا قند ایندرت، دسكتروز، فروكتوز، شربت غلات و یا شیرین كننده های مصنوعی كه مهمترین آنها عبارتند از سانادین، سولفوهكتویل، دوسین می باشد. « در ایران استفاده از هر گونه شیرین كننده های مصنوعی لوبت قابلیت سرطانزائی آن ممنوع گردیده است.» درصد مصرف شكر در نوشابه ها 9 تا 14 می باشد و جهت تهیه شیره از حل كردن شكر كاملاً تمیز در آب سرد و یا گرم استفاده می گردد.

گازكربنیك: علاوه بر خاصیت طعم دهندگی یكی از مهمترین نگهدارنده های نوشابه های غیر الكلی گازدار بشمار می رود. درجه خلوص آن باید از 99% كمتر نباشد و باید فاقد هرگونه طعم و بو و رنگ باشد. میزان این گاز در كانادادرای 2 گرم و در كوكاكولا و سون آپ 3 گرم در بطر است.

 

 

 

 کلمات کلیدی:

نوشیدنی

نوشیدنی های گازدار

نوشیدنی های غیر الکلی گازدار و ماء الشعیر

 

 

پیشگفتار

تاریخچه نوشابه سازی در ایران به سال های دهه 20 برمی گردد که دو نوع نوشابه به نام های لیموناد و سینالکو در کارگاههای کوچک و به روش غیر بهداشتی تولید و به مصرف می رسیده است.نخستین کارخانه های نوشابه سازی بزرگ در سال های 1331 و 1332 با اخذ لیسلنس از کارخانه های پپسی کولا و کوکاکولای آمریکا احداث و در مدت زمان کوتاهی با استقبال مردم روبرو گشت. در دهه 30، ایجاد کارخانه های تولید نوشابه، رشدی فزاینده گرفت و فرآورده های آن ها با نام های کانادا درای، اسو، آلپاین و میشن کالیفرنیا وارد بازار گردید.

 

تولید آب میوه به صورت صنعتی در دهه پنجاه آغاز شد و در سال های 54 – 1350 با رشدی معادل 74 درصد روبرو گردید. در طی دهه پنجاه، احداث کارخانه های آب میوه در کنار کشت و صنعت ها و کارخانجات کنسرو کمپوت سازی سیری صعودی گرفت و فرآورده های آن ها به اقصی نقاط کشور عرضه گردید.پس از انقلاب اسلامی، اکثر واحدهای نوشابه سازی و واحدهای عمده آب میوه گیری در مالکیت دولت قرار گرفت و در حال حاضر، بنیاد مستضعفان و سازمان صنایع ملی به طور عمده مدیریت این واحدها را به عهده دارند. در سال های بعد از انقلاب، سازمان های مذکور، قدم هایی اساسی در جهت قطع وابستگی برداشته اند که مهمترین آن ها تهیه عصاره مورد نیاز در داخل کشور می باشد. نوشابه های جدیدی که هم اکنون با نام های جرعه و کولاپ به بازار عرضه می گردند، با استقبال مردم روبرو گردیده و با مشابه خارجی آن ها قابل رویت می باشد.

 

گزارش حاضر به بررسی بازار نوشابه و آب میوه اختصاص دارد که در دو بخش جداگانه عرضه می گردد. سعی بر این بوده است که خواننده ضمن مطالعه گزارش، در جریان روش های تهیه و نولید آن نیز قرار گیرد. برعکس بسیاری از مطالعات که صرفاً به درج نتیجه گیری بسنده می گردد، این بررسی به نحوی تدوین شده است که خواننده، بسان تدوین کننده سیری منطقی و هدف دار را تعقیب و در نهایت به سر منزل مقصود برسد.

 

 

 

 

فهرست

پیشگفتار  1

بررسی ظرفیت واحد های نوشابه سازی  2

مواد تشکیل دهنده نوشابه های غیر الکلی گازدار 3

انواع مختلف نوشابه های غیر الکلی گازدار 5

شمای ساخت نوشابه در کارخانه  6

مراحل تولید نوشابه گازدار  7

فساد میکروبی نوشابه های گازدار  10

مشکلات میکروبیولوژیکی نوشابه های گازدار  12

میکروارگانیسم های عامل فساد در نوشابه ها  13

آزمایش های میکروبی اختصاصی نوشابه گازدار 14

فلور میکروبی طبیعی نوشابه گازدار  15

تغییر فلور میکروبی در فرآورده های فاسد 16

روش های توصیه شده 16

کنترل کیفیت نوشابه های گازدار  17

آماده کردن نمونه  18

وزن مخصوص  18

عصاره خشک 18

بریکس  19

خاکستر 19

اسیدیته 19

PH 19

قند بعد از هیدرولیز 20

گاز کربنیک 20

شناسایی 20

طرز تهیه محلول رزورسنیول 20

اسیدلاکتیک 20

درصد خلوص 21

اسید آسکوربیک 21

طرز تهیه محلول نشاسته 21

رطوبت 22

آزمون بر روی لاک داخل قوطی 22

سنجش درصد خلوص 23

تست شناسایی 23

ویژگی ها و آزمون های لازم بر روی قوطی ها 24

درب قوطی های نوشابه های غیر الکلی گازدار  25

آزمایش تعیین خاکستر 25

کارامل 25

روش شناسایی و اندازه گیری درصد خلوص بنزوات سدیم 25

آزمایش کربن سیاه 26

آزمایش های تعیین رطوبت رازک 27

هیدروکسید سدیم 28

اسید کلریدریک 29

اسید سولفوریک  29

طرز تهیه معرف کریستال ویولت 30

محلول رینگر 31

آزمایش تاییدی کلیفرم 31

آزمایشات انجام شده بر روی مواد اولیه مصرفی  32

اسید سولفوریک 32

ویژگی های میکروبیولوژیکی  33

شمارش کلی فرم ها در روش سه لوله ای  33

اسیدیته کل – اندازه گیری با معرف فنل فتالئین 34

اندازه گیری قند احیا کننده و قند تام 35

اندازه گیری گاز  35

ویژگی ها و روش های آزمون نوشابه های گازدار  35

کنترل میکروبی از تانک ها و خطوط تولید و آب مصرفی  36

روش رنگ آمیزی میکروارگانیزم ها 36

روش گرام 37

کنترل میکروبی محصول  37

کنترل های میکروبی آزمایش ها 39

انواع محیط کشت 39

روش های کشت 40

کنترل های متفرقه 40

آزمایش عصاره مالت 40

آزمایش سختی آب 41

آزمایش خاک های صافی مورد مصرف 41

تست سوداری تانکها  42

آزمایش تشتک 42

عصاره خشک 42

اسیدیته 43

آزمایشات متفرقه 43

کنترل و آزمایشاتی که در زمان پخت و فیلتراسیون انجام می گیرد 47

آزمایشات مایع فیلتر شده و آماده مصرف 48

کنترل و آزمایشات مالت 48

وزن حجمی  49

اندازه گیری ازت در پروتئین 49

روش تقطیر 50

جوانه زدن ظاهری  50

رطوبت جو 50

وزن هزاردانه 51

فن آوری تولید ماء الشعیر  52

تعریف 52

خواص ماء الشعیر 52

مواد اولیه مصرفی در تولید ماء الشعیر  53

فرایند تولید ماء الشعیر 63

واحد های مختلف تولید ماء الشعیر 64

واحد بوجاری  64

واحد مالت سازی  64

خیساندن و شستشوی جو 65

جوانه زدن  65

کوره مالت سازی  66

دستگاه پوست گیر مالت 66

واحد پخت 66

آسیاب 66

تانک پخت 66

تانک صافی  67

تانک جوش  67

تانک ترسیب  67

واحد سرد کننده 68

دستگاه سانتریفوژ 68

دستگاه فیلتر خاک صافی  69

دستگاه فیلتر کاغذی 69

تولید و بسته بندی 69

دستگاه فیلتر 71

دستگاه پرس و دربند 72

استاندارد ماء الشعیر ایران  72

تعریف ماء الشعیر 72

مواد اولیه متشکله  72

ویژگی های ماء الشعیر  74

ویژگی های حسی  74

ویژگی های بهداشتی  74

ویژگی های فیزیکوشیمیایی 74

بسته بندی  77

نوع شیشه ای  77

نوع قوطی  77

 روش های آزمون ماء الشعیر  78

تصفیه فاضلاب 81

انواع فاضلاب 82

فاضلاب شیمیایی 82

آشغالگیر 82

انواع آشغالگیر  82

نکات مثبت متعادل سازی  83

تصفیه خانه پکیج 83

پارامترهای آلودگی 84

مبانی اجرایی  85

تاریخچه شرکت بهنوش 86

خطوط تولید  86

مراحل ساخت و تولید دلستر در شرکت بهنوش 87

بوجاری  87

نکات  90

دیاگرام فرایند بوجاری  90

واحد پخت  91

دیاگرام فرایند مالتینگ 92

دیاگرام فرایند پخت  92

واحد فیلتراسیون 92

دیاگرام فرایند سردخانه 93

دیاگرام فرایند عصاره مالت 93

دیاگرام خط تولید دلستر 93

دیاگرام خط تولید قوطی 93

دیاگرام خط تولید گردشی 93

آزمایشها 94

ویژگی های نوشیدنی مالت طعم دار 97

ویژگی های نوشیدنی های مالت ساده 98

بحث ونتیجه گیری 99

منابع 102

 

 

دیدگاه ها و مدل های توانمندسازی و بررسی اهداف و پیش نیازهای آن

دیدگاه ها و مدل های توانمندسازی و بررسی اهداف و پیش نیازهای آن کلمات کلیدی : پیش نیازهای توانمندسازی راهکارهای عملی توانمندسازی مدل های توانمندسازی کارکنان انواع مدل های توانمندسازی مدل های توانمندسازی كاركنان مدل های توانمندسازی روانشناختی پایان نامه…

پاورپوینت بررسی قواعد تبلیغ در حقوق تجارت الکترونیک

پاورپوینت بررسی قواعد تبلیغ در حقوق تجارت الکترونیک کلمات کلیدی : پاورپوینت بررسی قواعد تبلیغ در حقوق تجارت الکترونیک قواعد تبلیغ در حقوق تجارت الکترونیک شناخت انواع تبلیغات اصول و قواعد تبلیغ و ممنوعیت های موجود ضمانت اجرای مدنی و…

بررسی ضرورت ایجاد موزه شهر

بررسی ضرورت ایجاد موزه شهر موزه در ایران موزه از نگاه ایکوم بررسی لزوم ایجاد موزه طرح راه اندازی موزه شهر دماوند دانلود پایان نامه رشته گردشگری بررسی ضرورت ایجاد موزه شهر رفتن به سایت اصلی دانلود پایان نامه رشته…

پاورپوینت آشنایی با سد های لاستیکی

پاورپوینت آشنایی با سد های لاستیکی پاورپوینت تحلیل بتن شفاف بتن شفاف تحقیق بتن شفاف پروژه بتن شفاف مقاله بتن شفاف لیتراکن بتن انتقال دهنده نور تأثيرات سازه ای ویژگی‌های بتن شفاف پوشش کف طراحی داخلی مسلح کردن بلوک بتنی…

مبانی نظری و پیشینه تحقیق هوش معنوی کارکنان 37 صفحه

مبانی نظری و پیشینه تحقیق هوش معنوی کارکنان 37 صفحه کلمات کلیدی : مبانی نظری هوش معنوی کارکنان دانلود مبانی نظری هوش معنوی کارکنان پیشینه تحقیق هوش معنوی کارکنان ادبیات نظری هوش معنوی کارکنان فصل دوم پایان نامه هوش معنوی…

مبانی نظری سلامت روانی

مبانی نظری سلامت روانی مبانی نظری سلامت روان پیشینه پژوهش سلامت روان مبانی نظری سلامت روانی مبانی نظری سلامت روانی در پژوهش های روانشناسی دانلود مبانی نظری سلامت روانی مبانی نظری و پیشینه سلامت روانی بررسی نظریه های سلامت روانی…

نحوه انعقاد قراردادهای الکترونیکی و ویژگی های آن

نحوه انعقاد قراردادهای الکترونیکی و ویژگی های آن کلمات کلیدی : قراردادهای الکترونیکی ویژگی های قراردادهای الکترونیکی نحوه انعقاد قراردادهای الکترونیکی تعیین زمان و مکان انعقاد قرارداد الکترونیکی الحاقی بودن قرارداد الکترونیکی اصل رضایی  بودن قرارداد الکترونیکی تعهدات ناشی از…

ازدواج زن مسلمان با مرد غیر مسلمان در نظام حقوقی ایران

ازدواج زن مسلمان با مرد غیر مسلمان در نظام حقوقی ایران کلمات کلیدی : ازدواج با اتباع بیگانه آثار ازدواج با تبعه بیگانه ازدواج با اتباع بیگانه در ایران ازدواج با اتباع خارجی در ایران شرایط ازدواج با اتباع خارجی…

فلسفه اعطای ایقاع طلاق به زوج از سوی شارع و دلایل و مستندات آن

فلسفه اعطای ایقاع طلاق به زوج از سوی شارع و دلایل و مستندات آن اختيار زوج در طلاق تفاوت تفويض با نهادهاي مشابه تفاوت تفويض با توکيل تفاوت تفويض با تمليک دلايل و مستندات واگذاري اختيار طلاق به زوج دلايل…

پیشینه آبشستگی و آبشستگی پایه

پیشینه آبشستگی و آبشستگی پایه آبشستگی آبشستگی پایه انواع آبشستگی روشهای کاهش آبشستگی توصیه های کاهش آبشستگی مکانیزم آبشستگی موضعی پیشینه آبشستگی پیشینه آبشستگی پایه رفتن به سایت اصلی دانلود مبانی نظری پایان نامه رشته عمران پیشینه آبشستگی و آبشستگی…

مبانی نظری ارائه الگوی تدوین استراتژی با روش ماتریس سوات و RBV در جهت کسب مزیت رقابتی پایدار

مبانی نظری ارائه الگوی تدوین استراتژی با روش ماتریس سوات و RBV در جهت کسب مزیت رقابتی پایدار مبانی نظری تدوین استراتژی تدوین استراتژی swot تدوین استراتژی به روش swot نمونه استراتژی تدوین شده تدوین استراتژی سازمان و شرکت تدوین استراتژی…

چارچوب نظری و پیشینه پژوهش رابطه خلاقیت سازمانی با بهره وری سازمانی

چارچوب نظری و پیشینه پژوهش رابطه خلاقیت سازمانی با بهره وری سازمانی مبانی نظری خلاقیت سازمانی دانلود مبانی نظری خلاقیت سازمانی مبانی نظری بهره وری سازمانی دانلود مبانی نظری بهره وری سازمانی پیشینه تحقیق خلاقیت سازمانی پیشینه تحقیق بهره وری…

بررسی ابعاد 5 گانه سازمان یادگیرنده در سازمان آموزش پرورش

بررسی ابعاد 5 گانه سازمان یادگیرنده در سازمان آموزش پرورش ابعاد سازمان یادگیرنده مولفه های سازمان یادگیرنده مولفه های استراتژیک سازمان یادگیرنده سازمان یادگیرنده در آموزش و پرورش سازمان یادگیرنده رویکردی نو در آموزش و پرورش اهمیت و ضرورت یادگیری…

مبانی نظری مقایسه وقف با حبس

مبانی نظری مقایسه وقف با حبس مبانی نظری مقایسه وقف با حبس دانلود مبانی نظری مقایسه وقف با حبس پیشینه تحقیق مقایسه وقف با حبس ادبیات نظری مقایسه وقف با حبس فصل دوم پایان نامه مقایسه وقف با حبس مبانی…

مبانی نظری و پیشینه تحقیق تبلیغات 73 صفحه کامل و جامع

مبانی نظری و پیشینه تحقیق تبلیغات 73 صفحه کامل و جامع کلمات کلیدی : فصل دوم پایان نامه تبلیغات مبانی نظری تبلیغات پیشینه تحقیق تبلیغات پیشینه داخلی تبلیغات پیشینه خارجی تبلیغات پیشینه پژوهش تبلیغات پیشینه نظری تبلیغات ادبیات نظری تبلیغات…

ارزیابی ملاکهای حسابرسان مستقل در استمرار عمل بنگاه های اقتصادی

ارزیابی ملاکهای حسابرسان مستقل در استمرار عمل بنگاه های اقتصادی حسابرسان مستقل بنگاههای اقتصادی در ایران تداوم فعالیت بنگاه های اقتصادی ارزیابی ملاکهای حسابرسان مستقل در استمرار عمل بنگاه های اقتصادی بررسی معیارهای مورد استفاده حسابرسان مستقل درارزیابی تداوم فعالیت…

مبانی نظری و پیشینه تحقیق مدیریت سرمایه در گردش

مبانی نظری و پیشینه تحقیق مدیریت سرمایه در گردش مبانی نظری مدیریت سرمایه در گردش ادبیات و مبانی نظری مدیریت سرمایه در گردش پیشینه تحقیق مدیریت سرمایه در گردش مدیریت سرمایه در گردش دانلود مبانی نظری مدیریت سرمایه در گردش…

پایان نامه کارشناسی ارشد گروه برنامه ریزی رفاه اجتماعی با عنوان بررسی عوامل موثر بر مهاجرت روستایی در بخش احمد آباد مشهد

پایان نامه کارشناسی ارشد گروه برنامه ریزی رفاه اجتماعی با عنوان بررسی عوامل موثر بر مهاجرت روستایی در بخش احمد آباد مشهد مهاجرت روستایی سیمای مهاجرت در ایران مهاجرت روستایی در بخش احمد آباد مشهد دانلود پایان نامه کارشناسی ارشد…

پروپوزال بررسی رابطه معاملات با اشخاص وابسته با عملکرد شرکتهای پذیرفته شده در بورس

پروپوزال بررسی رابطه معاملات با اشخاص وابسته با عملکرد شرکتهای پذیرفته شده در بورس معاملات با اشخاص وابسته پایان نامه معاملات با اشخاص وابسته تعریف معاملات با اشخاص وابسته تاثیر معاملات با اشخاص وابسته انواع معاملات با اشخاص وابسته معیار…

بررسی فقهی و حقوقی تلقیح مصنوعی و وضعیت اهدا تخمک و اجاره رحم در حقوق

بررسی فقهی و حقوقی تلقیح مصنوعی و وضعیت اهدا تخمک و اجاره رحم در حقوق پایان نامه تلقیح مصنوعی پایان نامه اجاره رحم بررسی فقهی تلقیح مصنوعی بررسی حقوقی تلقیح مصنوعی تلقیح مصنوعی در فقه امامیه وضعیت حقوقی اهدا تخمک…

مقاله ترجمه شده مدلسازی و ارزیابی شناختی با عنوان مدل ادراکی مستقیم گروه بندی برای طرح ‏HCL

مقاله ترجمه شده مدلسازی و ارزیابی شناختی با عنوان مدل ادراکی مستقیم گروه بندی برای طرح ‏HCL سازمان ادراکی گروه بندی شباهت نزدیکی ویکپارچگی کانتور همکاری در فروش فایل همکاری در فروش فروشگاه ساز فایل مقاله ترجمه شده دانلود مقاله…

ضرورت وجودی و مبانی متمایز تعزیرات شرعی و مجازات های بازدارنده

ضرورت وجودی و مبانی متمایز تعزیرات شرعی و مجازات های بازدارنده تعزیرات شرعی  مجازات های بازدارنده تعزیر در قانون مجازات اسلامی تعزیرات در قانون مجازات تعزیرات در قانون مجازات جدید 1392 تعزیرات و مجازات های بازدارنده مجازات های تعزیری و…

مبانی نظری و پیشینه تحقیق استرس زای چالشی 27 صفحه

مبانی نظری و پیشینه تحقیق استرس زای چالشی 27 صفحه کلمات کلیدی : مبانی نظری استرس شغلی مبانی نظری مدیریت استرس مبانی نظری در مورد استرس مبانی نظری پایان نامه استرس فصل دوم پایان نامه استرس زای چالشی مبانی نظری…

اساس سنجش از دور و تفسیر تصاویر ماهواره ای

اساس سنجش از دور و تفسیر تصاویر ماهواره ای سنجش از دور تفسیر تصاویر ماهواره ای اصول سنجش از دور حوضه آبخیز رودخانه سقز تفسیر تصاویر ماهواره ای حوضه آبخیز رودخانه سقز حوضه آبخیز رودخانه سقز اساس سنجش از دور…

مبانی نظری و پیشینه تحقیق ریسک مطلوب و نامطلوب 57 صفحه

مبانی نظری و پیشینه تحقیق ریسک مطلوب و نامطلوب 57 صفحه کلمات کلیدی : فصل دوم پایان نامه ریسک مطلوب و نامطلوب مبانی نظری ریسک مطلوب و نامطلوب پیشینه تحقیق ریسک مطلوب و نامطلوب پیشینه داخلی ریسک مطلوب و نامطلوب…

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *